Navegando por Autor Aguiar, Lorena Vieira Bentolila de
Mostrando resultados 16 a 19 de 19
< Anterior
Pré-visualização | Data do documento | Título | Autor(es) |
---|---|---|---|
2021 | Nutritional and Bioactive Properties of an Amazon Wild Oyster Culinary-Medicinal Mushroom, Pleurotus ostreatus (Agaricomycetes): Contributions to Functional Food and Human Health | Chevreuil, Larissa Ramos; Pontes, Gemilson Soares; Inés Fariña, Julia; Aguiar, Lorena Vieira Bentolila de; Gouvêa, Paula Romenya Dos Santos; Nascimento, Larissa Batista De Brito do; Silva, Jefte Farias da; Campos, Ceci Sales da Gama | |
2022 | Production of Lignocellulolytic Enzymes and Phenolic Compounds by Lentinus strigosus from the Amazon Using Solid-State Fermentation (SSF) of Guarana (Paullinia cupana) Residue | Campos, Ceci Sales; Santos, Everaldo Silvino Dos; Nascimento, Larissa Batista Dedo Brito; Chevreuil, Larissa Ramos; Costa, Carla Laize dos Santos Cruz; Pessoa, Vitor Alves; Aguiar, Lorena Vieira Bentolila de; Gouvêa, Paula Romenya dos Santos; Oliveira Júnior, Sérgio Dantas de | |
2021 | Substrate disinfection methods on the production and nutritional composition of a wild oyster mushroom from the amazon | Chevreuil, Larissa Ramos; Dias, Eustáquio Souza; Vianez, Bazilio Frasco; Gouvêa, Paula Romenya Dos Santos; Campos, Ceci Sales da Gama; Aguiar, Lorena Vieira Bentolila de | |
2013 | Uso de resíduos de madeiras e frutos da Amazônia para o cultivo in vitro do cogumelo comestível shiitake | Aguiar, Lorena Vieira Bentolila de; Sales-campos, Ceci; Carvalho, Cristiane Suely Melo de; Minhoni, Marli Teixeira de Almeida; Andrade, Meire Cristina Nogueira de |