Navegando por Autor Aguiar, Lorena Vieira Bentolila de

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 24 a 27 de 27 < Anterior 
Pré-visualizaçãoData do documentoTítuloAutor(es)
2022Production of Lignocellulolytic Enzymes and Phenolic Compounds by Lentinus strigosus from the Amazon Using Solid-State Fermentation (SSF) of Guarana (Paullinia cupana) ResidueCampos, Ceci Sales; Santos, Everaldo Silvino Dos; Nascimento, Larissa Batista Dedo Brito; Chevreuil, Larissa Ramos; Costa, Carla Laize dos Santos Cruz; Pessoa, Vitor Alves; Aguiar, Lorena Vieira Bentolila de; Gouvêa, Paula Romenya dos Santos; Oliveira Júnior, Sérgio Dantas de
2021Substrate disinfection methods on the production and nutritional composition of a wild oyster mushroom from the amazonChevreuil, Larissa Ramos; Dias, Eustáquio Souza; Vianez, Bazilio Frasco; Gouvêa, Paula Romenya Dos Santos; Campos, Ceci Sales da Gama; Aguiar, Lorena Vieira Bentolila de
2017Total polyphenols and antioxidant activity of a wild strain of Pleurotus from Amazonian-BrazilSales-Campos, Ceci; H.C.A., Nunes,; chevreuil, Larissa Ramos; Tavares, Lorena Benathar Ballod; Alberton, M. D.; A.C.D., Tavares,; Aguiar, Lorena Vieira Bentolila de
artigo-inpa.pdf.jpg2013Uso de resíduos de madeiras e frutos da Amazônia para o cultivo in vitro do cogumelo comestível shiitakeAguiar, Lorena Vieira Bentolila de; Sales-campos, Ceci; Carvalho, Cristiane Suely Melo de; Minhoni, Marli Teixeira de Almeida; Andrade, Meire Cristina Nogueira de