Navegando por Autor Viegas, Elisabete Maria Macedo

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 1 a 7 de 7
Pré-visualizaçãoData do documentoTítuloAutor(es)
2014<b>Replacement of animal protein with vegetable protein in the diets of <i>Astyanax altiparanae</i></b>Rosa, Sussel, Fábio; Viegas, Elisabete Maria Macedo; Machado, Evangelista, Mariana; Sampaio, Gonçalves, Giovani; André, Salles, Fernando; Gonçalves, Ligia Uribe
artigo-inpa.pdf.jpg2012Effect of the inclusion of fish residue oils in diets on the fatty acid profile of muscles of males and females lambari (Astyanax altiparanae)Gonçalves, Ligia Uribe; Felipe, Ferroli,; Viegas, Elisabete Maria Macedo; Viegas, Elisabete Maria Macedo
artigo-inpa.pdf.jpg2010Levels of yeast and its by-products on pacu juveniles feedingLuiz, Watanabe, André; Viegas, Elisabete Maria Macedo; Gonçalves, Ligia Uribe
2012LipídiosGarcia, Alexandre Sachida; Gonçalves, Ligia Uribe; Cavalli, Ronaldo Oliveira; Viegas, Elisabete Maria Macedo
2012Métodos de abate e qualidade da carne de peixeViegas, Elisabete Maria Macedo; Pimenta, Franco Danny; Previero, Thiago de Campos; Gonçalves, Ligia Uribe; Ribeiro, Maria Angélica; Filho, Paulo Roberto Campagnoli de Oliveira
2014The fatty acid compositions of total, neutral and polar lipids in wild and farmed lambari ( ) (Garutti & Britski, 2000) broodstockGonçalves, Ligia Uribe; Giuliana, Parisi,; Antonio, Bonelli,; Rosa, Sussel, Fábio; Viegas, Elisabete Maria Macedo
2010Utilização de levedura íntegra e seus derivados em dietas para juvenis de tilápia do NiloGonçalves, Ligia Uribe; de, Carvalho, Márcia; Viegas, Elisabete Maria Macedo