Browsing by Title

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 11259 to 11278 of 14045 < previous   next >
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)
pibic_inpa.pdf.jpg1994Qualidade da Agua na Area de Exploração da Petrobras No Rio UrucuImani, Pernaz
pibic_inpa.pdf.jpg2009Qualidade da Água Subterrânea Consumida na Comunidade Nossa Senhora de Fátima na Bacia do Tarumã Mirim/ Am.Silva, daniele Lobo da
2019Qualidade da carne de tambaqui abatido com diferentes classes de pesosA., Cirne, L. G.; A., Pereira, S. L.; S., Souza, W.; F., Brito, P.; R., Souza, J.; B., Feltran, R.; R., Santos, M.; G., Andrade, E.; I., Silva, A. J.; Jesus, Rogério Souza de
pibic_inpa.pdf.jpg2007Qualidade das Águas dos Igarapés de Terra-firme do Município de Manaus-amCampos, Pamella de Carvalho Horta
pibic_inpa.pdf.jpg2006Qualidade das Águas Subterrâneas da Zona Leste da Cidade de Manaus-am para o Consumo Humano – 2005/2006.Silva Filho, Newton Cortez da
2011Qualidade de cortes congelados de tambaqui cultivadoMaciel, Cartonilho, Mônica; Jesus, Rogério Souza de
1989Qualidade do carvão vegetal de madeiras amazônizas - BalbinaSilva, Dimas Agostinho da; Brito, Jose Otávio
1988Qualidade do carvão vegetal produzido com madeiras da região de Manaus em fornos de alvenariaSilva, Dimas Agostinho da
9-Oct-2007Qualidade do pirarucu (arapaima gigas, schinz 1822) procedente de piscicultura, estocado em gelo, congelado e de seus produtos derivadosOliveira, Pedro Roberto de
Layanne Muniz Sprey .pdf.jpg4-May-2018Qualidade fisiológica de sementes peletizadas de cubiu (Solanum sessiliflorum Dunal)Sprey, Layanne Muniz
pibic_inpa.pdf.jpg2006Qualidade Microbiológica, Físico-química e Sensorial da Polpa de Tucumã Submetida A Três Métodos de Branqueamento Antes do CongelamentoSantos, Marcus Antonio da Silva
2000Qualidade nutricional de três espécies de clorofícias cultivadas em laboratórioHardy, Elsa Rodrigues; Castro, José Gerley Dias
1999Qualidade protéica da dieta consumida por pré-escolares de uma creche de Manaus, Amazonas, BrasilYuyama, Lucia Kiyoko Ozaki; Guerrero, Ana E.; Tuma, Rahilda B.; Monteiro, Rita; Aguiar, Jaime Paiva Lopes
1999Qualidade Protéica Da Dieta Consumida Por Pré-escolres De Uma Creche De Manauas,amazonas,brasilYuyama, Lucia Kiyoko Ozaki; Aguiar, Jaime Paiva Lopes; Monteiro, Rita
pibic_inpa.pdf.jpg2006Qualidade Química das Águas de Superficie de Um Igarapé Sob Diferentes Graus de Impactos/manaus-amAndrade, Luiz Saturnino de
2011Quality attributes of cupuaçu juice in response to treatment with crude enzyme extract produced by aspergillus japonicus 586Teixeira, Maria Francisca Simas; Andrade, Jerusa Souza; Fernandes, Ormezinda Celeste Cristo; Durán, Nelson; Lima-Filho, José Luiz de
1997Quality of araca-boi (eugenia stiptata mcvaugh) pulp during freezing storageAndrade, Jerusa Souza; Caldas, M. L.M.
1996Quality of araçá-boi pulp during freezing storageAndrade, Jerusa de Souza; Caldas, Mara Lúcia Mota
2016Quality of the Solimões River water for domestic use by the riverine community situated in Manacapuru-Amazonas-BrazilPantoja, N. G.P.; Castro, L. M.; Rocha, S. D.; Silva, J. A.; Ribeiro, J. S.P.; Donald, A. R.; Silva, L. M.; Oliveira, Tereza Cristina de Souza
2012Quality of wheat bread incorporated with different levels of peach palm flour (Bactris gasipaes Kunth)Azizi, Mohammad Hossein; Andrade, Jerusa de Souza; Lemos, Jesuína Souza; Souza, Simone Jaime; Souza, Raimundo Silva de; Hadian, Zahra