Use este identificador para citar ou linkar para este item:
https://repositorio.inpa.gov.br/handle/1/19693
Título: | Volatile Sulfides of the Amazonian Garlic Bush |
Autor: | Zoghbi, Maria das Graças Bichara Ramos, Lamar Scott Maia, José Guilherme Soares Silva, Miriam Leão da Luz, Arnaldo Iran R. |
Data do documento: | 1984 |
Revista: | Journal of Agricultural and Food Chemistry |
É parte de: | Volume 32, Número 5, Pags. 1009-1010 |
Abstract: | The essential oil from Adenocalymma alliaceum leaves (ca. 0.04%) was investigated with GC and GC-MS. Of the 13 compounds tentatively identified, 9 are likely to be part of a homologous series. The most abundant components were diallyl disulfide and diallyl trisulfide, which comprise 62% of the oil. © 1984, American Chemical Society. All rights reserved. |
DOI: | 10.1021/jf00125a014 |
Aparece nas coleções: | Artigos |
Arquivos associados a este item:
Não existem arquivos associados a este item.
Os itens no repositório estão protegidos por copyright, com todos os direitos reservados, salvo quando é indicado o contrário.