Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 32 (Search time: 0.031 seconds).
Item hits:
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)
pibic_inpa.pdf.jpg2013Avaliação Físico-química do Leite Humano Ordenhado Pelas Mães dos Rn’s Internados na Uti Neonatal da Maternidade do Instituto da MulherOliveira, Marina Cavalcante
pibic_inpa.pdf.jpg2013Elaboração de Iogurte Com Geleia Sabor Açaí (euterpe) A Base de XilitolOliveira, Nathasha Fernandes de
pibic_inpa.pdf.jpg2007Elaboração de Farinha de Pupunha (bactris Gasipaes H.B.K) para Suplementação Alimentar Sobre Os Níveis Séricos de Vitamina A em Gestantes.Coelho, Renê Torres
pibic_inpa.pdf.jpg2012Avalição da Qualidade da “ração Humana” Comercializada na Cidade de Manaus/amSantos, Márcia Moura dos
pibic_inpa.pdf.jpg1994Determinaçao de Carotenóides e Pró-vitamima "a" em Hortaliças do Estado do Amazonas.Costa, Marinete Silva de Siqueira
pibic_inpa.pdf.jpg2004Estudo da Composição de Carotenóides Nos Frutos:pupunha (bactris Gasipaes H.B.K), Tucumã (astrocaryum Aculeatun) e Buriti (mauritia Flexuosa)Pimentel, João Paulo Diniz
pibic_inpa.pdf.jpg1994Estudo de Carotenóides Pro- Vitamínicos" A" de Alguns Frutos da Região AmazônicaBarroso, Suely Gomes da Nóbrega
pibic_inpa.pdf.jpg2013Elaboração de Iogurtes Com Sabor de Araçá Boi (eugenia Stipitata Mcvaugh) Com Diferentes Proporções de Geleia da Fruta Preparados Com XilitolHolanda, Paula Mayara de Souza
pibic_inpa.pdf.jpg2004Estudo da Prevalência do Aleitamento na Área Urbana de Manaus/am.Lima, Joyce A. C.
pibic_inpa.pdf.jpg2009Comparação da Avaliação Sensorial de Dois Tipos de Queijo Pettit Suisse Sabor de Cupuaçu (theobroma Grandiflorum Schum) Elaborados Com Queijo Minas e Com Queijo RicotaSouza, danielle Cordeiro de