Use este identificador para citar ou linkar para este item: http://repositorio.inpa.gov.br/handle/123/4813
Título: Quantitative HPLC Analysis of some marker compounds of hydroalcoholic extracts of Piper aduncum L.
Autor(es): Laura Cristina Pereira de Oliveira
Robert Mause
Sergio Massayoshi Nunomura
Assunto: pimenta de macaco
Piperaceae
phytotherapy
ISSN: 0103-5053
Revista: Journal of the Brazilian Chemical Society
Volume: 16
Resumo: High performance liquid chromatography is one of the major analytical techniques used in the quality control of phytoterapics. This work describes a HPLC method used to determine the major components present in different hydroalcoholic extracts of aerial parts of Piper aduncum.
URI: http://repositorio.inpa.gov.br/handle/123/4813
ISSN: 0103-5053
DOI: https://dx.doi.org/10.1590/S0103-50532005000800024
Aparece nas coleções:Coordenação de Tecnologia e Inovação (COTI)

Arquivos associados a este item:
Arquivo Descrição TamanhoFormato 
quantitative.pdf109,25 kBAdobe PDFVisualizar/Abrir


Este item está licenciada sob uma Licença Creative Commons Creative Commons