Use este identificador para citar ou linkar para este item: http://repositorio.inpa.gov.br/handle/123/4813
Registro completo de metadados
Campo DCValorIdioma
dc.contributor.authorLaura Cristina Pereira de Oliveira
dc.contributor.authorRobert Mause
dc.contributor.authorSergio Massayoshi Nunomura
dc.date.accessioned2016-03-14T20:05:29Z-
dc.date.available2016-03-14T20:05:29Z-
dc.date.issued2005
dc.identifier.issn0103-5053
dc.identifier.urihttp://repositorio.inpa.gov.br/handle/123/4813-
dc.description.abstractHigh performance liquid chromatography is one of the major analytical techniques used in the quality control of phytoterapics. This work describes a HPLC method used to determine the major components present in different hydroalcoholic extracts of aerial parts of Piper aduncum.
dc.languagePortuguês
dc.rightsLivre
dc.subjectpimenta de macaco
dc.subjectPiperaceae
dc.subjectphytotherapy
dc.titleQuantitative HPLC Analysis of some marker compounds of hydroalcoholic extracts of Piper aduncum L.
dc.typeArtigo
dc.description.volume16
dc.publisher.periodicoJournal of the Brazilian Chemical Society
dc.identifier.doihttps://dx.doi.org/10.1590/S0103-50532005000800024
Aparece nas coleções:Coordenação de Tecnologia e Inovação (COTI)

Arquivos associados a este item:
Arquivo Descrição TamanhoFormato 
quantitative.pdf109,25 kBAdobe PDFVisualizar/Abrir


Este item está licenciada sob uma Licença Creative Commons Creative Commons