Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repositorio.inpa.gov.br/handle/1/27222
Title: | Camu-Camu (Myrciaria dubia) Flour Reduces Glucose and Lipids In Rats and Humans 13 a 16 de agosto 201, Belém/Pa |
Authors: | Souza, Francisca das Chagas do Amaral Aguiar, Jaime Paiva Lopes |
Issue Date: | 2018 |
metadata.dc.publisher.meet: | In: XXVI Congresso Brasileiro de Ciência e Tecnologia de alimentos, 2018, Belém- PA. |
metadata.dc.publisher.country: | Brasil |
metadata.dc.relation.ispartof: | Anais do XXVI Congresso Brasileiro de Ciência e Tecnologia de Alimentos,. , 2018. O USO CONSCIENTE DA BIODIVERSIDADE: PERSPECTIVAS PARA O AVANÇO DA CIÊNCIA E TENCOLOGIA DE ALIMENTOS |
Appears in Collections: | Trabalhos Apresentados em Evento |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
This item is licensed under a Creative Commons License