Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repositorio.inpa.gov.br/handle/1/27224
Title: | Antioxidant Capacidant and Bioactive Compounds and Health Benefits of Camu-Camu Puree (Myriciaria dubia) 13 a 16 de agosto 2018 em Belém/PA |
Authors: | Aguiar, Jaime Paiva Lopes Souza, Francisca das Chagas do Amaral |
Issue Date: | 2018 |
metadata.dc.publisher.meet: | In: XXVI CONGRESSO BRASILEIRO DE CIÊNCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS 2018 |
metadata.dc.publisher.country: | Brasil |
metadata.dc.relation.ispartof: | Anais XXVI Congresso Brasileiro de Ciência e Tecnologia de Alimentos,. , 2018. O Uso Consciente da Biodiversidade: Perspectivas para o Avanço da Ciência e Tecnologia de alimentos |
Appears in Collections: | Trabalhos Apresentados em Evento |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
This item is licensed under a Creative Commons License