Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repositorio.inpa.gov.br/handle/1/34742
Title: | Influência do meio de cultura no crescimento e características de algumas bactérias capazes de degradarem a lactose e o glúten. |
Authors: | Oliveira, Nathasha Fernandes de Miyamoto, Mirna S. F. Minelli-Oliveira, Cassiane Oliveira, Luiz Antonio de |
metadata.dc.contributor.organizer: | Oliveira, L.A. Oliveira, J.G.S. Gasparotto, L. Jesus, M.A. L.C., Rocha Bentes, J.L.S. Kirsh, L.S. Andrade, Saulo |
Keywords: | Metabolismo microbiano Doença Celíaca Intolerância à lactose |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Editora do Inpa |
metadata.dc.relation.ispartof: | Diversidade microbiana da Amazônia - vol. 3, pgs. 24 - 28 |
Appears in Collections: | Capítulo de Livro |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
This item is licensed under a Creative Commons License