Please use this identifier to cite or link to this item: https://repositorio.inpa.gov.br/handle/1/34742
Title: Influência do meio de cultura no crescimento e características de algumas bactérias capazes de degradarem a lactose e o glúten.
Authors: Oliveira, Nathasha Fernandes de
Miyamoto, Mirna S. F.
Minelli-Oliveira, Cassiane
Oliveira, Luiz Antonio de
metadata.dc.contributor.organizer: Oliveira, L.A.
Oliveira, J.G.S.
Gasparotto, L.
Jesus, M.A.
L.C., Rocha
Bentes, J.L.S.
Kirsh, L.S.
Andrade, Saulo
Keywords: Metabolismo microbiano
Doença Celíaca
Intolerância à lactose
Issue Date: 2019
Publisher: Editora do Inpa
metadata.dc.relation.ispartof: Diversidade microbiana da Amazônia - vol. 3, pgs. 24 - 28
Appears in Collections:Capítulo de Livro

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons