Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repositorio.inpa.gov.br/handle/1/39551
Title: | Digestibilidade in vitro da proteína da torta de cupuaçu (Theobroma grandiflorum) Schum. e sua viabilidade como ingrediente alternativo para rações de tambaqui (Colossoma macropomum). |
Authors: | Mascarenhas, Ana Cristina Coêlho |
metadata.dc.contributor.advisor: | Honczaryk, Alexandre |
metadata.dc.contributor.collaborator: | Carvalho, Esaú Aguiar |
Keywords: | Digestibilidade in vitro Theobroma grandiflorum |
Issue Date: | 2010 |
metadata.dc.relation.ispartof: | XIX Jornada de Iniciação Científica PIBIC INPA - CNPq/FAPEAM |
Appears in Collections: | Programa de Iniciação Científica - Pibic |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Ana Cristina Coelho Mascarenhas.pdf | 196,06 kB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License