Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repositorio.inpa.gov.br/handle/1/4598
Title: | Avaliação da Influência da Lavagem e Sanitizaçao do Fruto e Temperatura do Local de Processamento na Qualidade Microbiana da Polpa do Tucumã (astrocaryumculeatum Me |
Authors: | Santos, Alisson dos Reis Canto |
metadata.dc.contributor.advisor: | Ishikawa, Noemia Kazue |
metadata.dc.contributor.co-advisor: | Andrade, Jerusa Souza |
Keywords: | Polpa do tucumã Lavagem e sanitização |
Issue Date: | 2006 |
metadata.dc.relation.ispartof: | XVI Jornada de Iniciação Científica PIBIC CNPq/FAPEAM/INPA |
Appears in Collections: | Programa de Iniciação Científica - Pibic |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
pibic_inpa.pdf | 1,42 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License