Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repositorio.inpa.gov.br/handle/1/4600
Title: | Qualidade Microbiológica, Físico-química e Sensorial da Polpa de Tucumã Submetida A Três Métodos de Branqueamento Antes do Congelamento |
Authors: | Santos, Marcus Antonio da Silva |
metadata.dc.contributor.advisor: | Souza, Raimundo Silva de |
metadata.dc.contributor.co-advisor: | Canto, Alisson dos Reis Andrade, Jerusa Souza Noemia Kazue Ishikawa |
Keywords: | Polpa do tucumã Qualidade microbiológica |
Issue Date: | 2006 |
metadata.dc.relation.ispartof: | XVI Jornada de Iniciação Científica PIBIC CNPq/FAPEAM/INPA |
Appears in Collections: | Programa de Iniciação Científica - Pibic |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
pibic_inpa.pdf | 1,52 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License