Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repositorio.inpa.gov.br/handle/1/4604
Title: | Elaboração, Caracterização e Aceitabilidade de Bebida Láctea Fermentada Sabor de Araçá-boi (eugenia Stipitata Mcvaugh) |
Authors: | Souza, Patrick Gomes de |
metadata.dc.contributor.advisor: | Pantoja, Lílian |
metadata.dc.contributor.co-advisor: | Alencar, Jaime Paiva de Maeda, Roberto N. |
Keywords: | Araçá Bebida láctea fermentada |
Issue Date: | 2006 |
metadata.dc.relation.ispartof: | XVI Jornada de Iniciação Científica PIBIC CNPq/FAPEAM/INPA |
Appears in Collections: | Programa de Iniciação Científica - Pibic |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
pibic_inpa.pdf | 1,56 MB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License