Navegando por Autor Lamarão, Carlos Victor
Mostrando resultados 1 a 3 de 3
Pré-visualização | Data do documento | Título | Autor(es) |
---|---|---|---|
2020 | Ascorbic acid and anthocyanins rich powders based on the encapsulation of the AmazonMyrciaria dubia fruit: effect of drying method | Silva, Erica Oliveira da; Campelo, Pedro Henrique; Souza, Francisca das Chagas do Amaral; Aguiar, Jaime Paiva Lopes; Mar, Josiana Moreira; Silva, Laiane Souza da; Bezerra, Jaqueline de Araújo; Souza, Tatiane Pereira de; Lamarão, Carlos Victor; Sanches, Edgar Aparecido | |
2021 | Cold plasma technique as a pretreatment for drying fruits: Evaluation of the excitation frequency on drying process and bioactive compounds | Loureiro, Andria Da C.; Souza, Francisca Das Chagas Do Amaral; Sanches, Edgar Aparecido; Bezerra, Jaqueline De A.; Lamarão, Carlos Victor; Rodrigues, Sueli; Fernandes, Fabiano A.N.; Henrique Campelo, Pedro | |
2019 | Microwave processing of camu-camu juices: Physicochemical and microbiological parameters | Souza Comapa, Sara de; Carvalho, Luciedry Matheus Souza; Lamarão, Carlos Victor; Souza, Francisca das Chagas do Amaral; Aguiar, Jaime Paiva Lopes; Silva, Laiane Souza da; Mar, Josiana Moreira; Sanches, Edgar Aparecido; dos Santos, Felipe Faccini; Bezerra, Jaqueline de Araújo; Campelo-Felix, Pedro Henrique |