Use este identificador para citar ou linkar para este item: https://repositorio.inpa.gov.br/handle/1/14342
Registro completo de metadados
Campo DCValorIdioma
dc.contributor.authorKerr, Warwick Estevam-
dc.contributor.authorPosey, Darrell A.-
dc.contributor.authorWolter Filho, Wilson-
dc.date.accessioned2020-04-24T16:33:26Z-
dc.date.available2020-04-24T16:33:26Z-
dc.date.issued1978-
dc.identifier.urihttps://repositorio.inpa.gov.br/handle/1/14342-
dc.description.abstractINPA is developing studies concerning the agricultural plants of the Brazilian Indians. a collection was made among the Kayapó Indians of the Cupa vine (Cissus gongylodes Burch. ex Baker, Vitaceae). This note provides botanical information on this plant, its uses by the seringueiros (rubber collectors) and by the indians, and agronomical and chemical data.en
dc.language.isopt_BRpt_BR
dc.relation.ispartofVolume 8, Número 4, Pags. 702-705pt_BR
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Brazil*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/br/*
dc.titleCupá, ou cipó-babão, alimento de alguns índios amazônicospt_BR
dc.typeArtigopt_BR
dc.identifier.doi10.1590/1809-43921978084702-
dc.publisher.journalActa Amazonicapt_BR
Aparece nas coleções:Artigos

Arquivos associados a este item:
Arquivo Descrição TamanhoFormato 
artigo-inpa.pdf1,04 MBAdobe PDFThumbnail
Visualizar/Abrir


Este item está licenciada sob uma Licença Creative Commons Creative Commons