Use este identificador para citar ou linkar para este item:
https://repositorio.inpa.gov.br/handle/1/14342
Registro completo de metadados
Campo DC | Valor | Idioma |
---|---|---|
dc.contributor.author | Kerr, Warwick Estevam | - |
dc.contributor.author | Posey, Darrell A. | - |
dc.contributor.author | Wolter Filho, Wilson | - |
dc.date.accessioned | 2020-04-24T16:33:26Z | - |
dc.date.available | 2020-04-24T16:33:26Z | - |
dc.date.issued | 1978 | - |
dc.identifier.uri | https://repositorio.inpa.gov.br/handle/1/14342 | - |
dc.description.abstract | INPA is developing studies concerning the agricultural plants of the Brazilian Indians. a collection was made among the Kayapó Indians of the Cupa vine (Cissus gongylodes Burch. ex Baker, Vitaceae). This note provides botanical information on this plant, its uses by the seringueiros (rubber collectors) and by the indians, and agronomical and chemical data. | en |
dc.language.iso | pt_BR | pt_BR |
dc.relation.ispartof | Volume 8, Número 4, Pags. 702-705 | pt_BR |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Brazil | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/br/ | * |
dc.title | Cupá, ou cipó-babão, alimento de alguns índios amazônicos | pt_BR |
dc.type | Artigo | pt_BR |
dc.identifier.doi | 10.1590/1809-43921978084702 | - |
dc.publisher.journal | Acta Amazonica | pt_BR |
Aparece nas coleções: | Artigos |
Arquivos associados a este item:
Arquivo | Descrição | Tamanho | Formato | |
---|---|---|---|---|
artigo-inpa.pdf | 1,04 MB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir |
Este item está licenciada sob uma Licença Creative Commons