Use este identificador para citar ou linkar para este item: https://repositorio.inpa.gov.br/handle/1/17845
Registro completo de metadados
Campo DCValorIdioma
dc.contributor.authorPereira Junior, Geraldo-
dc.contributor.authorBarbosa, Paula de Sousa-
dc.contributor.authorShimoda, Eduardo-
dc.contributor.authorPereira Filho, Manoel-
dc.date.accessioned2020-06-15T21:49:37Z-
dc.date.available2020-06-15T21:49:37Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.urihttps://repositorio.inpa.gov.br/handle/1/17845-
dc.description.abstractThe objective of this study was to evaluate the effects of inclusion of leucena leaf flour in diets on body composition of juveniles of tambaqui. A total of 240 juveniles were distributed in 12 plastic boxes (350 L), in a completely randomized experimental design with four treatments (0, 8, 16 and 24 % of inclusion of leucena leaf flour) and three replications. There was no significant difference (p>0.05) between treatments, indicating that it can be possible to include up to 24 % leucena leaf flour in diets for juveniles of tambaqui, with no change in body composition.en
dc.language.isopt_BRpt_BR
dc.relation.ispartofVolume 62, Número 238, Pags. 211-216pt_BR
dc.rightsRestrito*
dc.titleBody composition of tambaqui fed with diets containing leucena leaves mealen
dc.title.alternativeComposição corporal de tambaqui alimentado com rações contendo farinha de folha de leucenapt_BR
dc.typeArtigopt_BR
dc.publisher.journalArchivos de Zootecniapt_BR
Aparece nas coleções:Artigos

Arquivos associados a este item:
Não existem arquivos associados a este item.


Os itens no repositório estão protegidos por copyright, com todos os direitos reservados, salvo quando é indicado o contrário.