Use este identificador para citar ou linkar para este item: https://repositorio.inpa.gov.br/handle/1/19723
Registro completo de metadados
Campo DCValorIdioma
dc.contributor.authorMok, Waiyin-
dc.contributor.authorCastelo, F. P.-
dc.contributor.authorBarreto da Silva, M. S.-
dc.date.accessioned2020-06-15T22:12:05Z-
dc.date.available2020-06-15T22:12:05Z-
dc.date.issued1981-
dc.identifier.urihttps://repositorio.inpa.gov.br/handle/1/19723-
dc.description.abstractFungal contamination occurred on the salted Amazonian fish Osteoglossum bicirrhosum which were air dried in the shade. The human pathogenic fungus Exophiala werneckii was recovered as the sole contaminant from all salted fish. It was implicated for the first time as a halophilic saprophyte causing food spoilage. Copyright © 1981, Wiley Blackwell. All rights reserveden
dc.language.isoenpt_BR
dc.relation.ispartofVolume 16, Número 5, Pags. 505-512pt_BR
dc.rightsRestrito*
dc.titleOccurrence of Exophiala werneckii on salted freshwater fish Osteoglossum bicirrhosumen
dc.typeArtigopt_BR
dc.identifier.doi10.1111/j.1365-2621.1981.tb01843.x-
dc.publisher.journalInternational Journal of Food Science & Technologypt_BR
Aparece nas coleções:Artigos

Arquivos associados a este item:
Não existem arquivos associados a este item.


Os itens no repositório estão protegidos por copyright, com todos os direitos reservados, salvo quando é indicado o contrário.