Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repositorio.inpa.gov.br/handle/1/39828
Title: | Temporary fat storage, an adaptation of some fish species to the waterlevel fluctuations and related environmental changes of the Amazon river |
Authors: | Junk, Wolfgang J. |
Keywords: | Composição Química dos Peixes |
Issue Date: | 1985 |
metadata.dc.publisher.journal: | Amazoniana |
metadata.dc.relation.ispartof: | Volume 9, fascículo 3, 1985, página 315-351 |
metadata.dc.description.resumo: | O conteúdo de água, gordura, proteína e cinza foi estudado em 40 espécies de peixes pertencendo a 32 gêneros e 16 famílias. 10 espécies foram analisadas mensalmente durante 1 ano e 4 durante 2 anos. Um total de 2.548 espécimes foram analisados. |
Appears in Collections: | Fascículo 3, Ano 1985 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
p_315_351.pdf | 1,26 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License