Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repositorio.inpa.gov.br/handle/1/27117
Title: | Elaboração, Caracterização e Aceitabilidade de Bebida Láctea fermentada sabor de araça-boi (Eugenia stipitata McVaugh) |
Authors: | Souza, Patrick Gomes de Oliveira, Lilian Pantoja de Aguiar, Jaime Paiva Lopes Maeda, Roberto Nobuki |
Keywords: | Araçá-boi bebida fermentada |
Issue Date: | 2006 |
metadata.dc.publisher.meet: | XV JORNADA DE INICIAÇÃO CIENTÍFICA/ 11 a 14 DE JULHO |
metadata.dc.publisher.country: | Brasil |
metadata.dc.relation.ispartof: | Anais XV Jornada de Iniciação Cinentífica do PIBIC/CNPq/FAPEAM/INPA, Volume 1, pg. 139-140 |
Appears in Collections: | Trabalhos Apresentados em Evento |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
This item is licensed under a Creative Commons License