Please use this identifier to cite or link to this item: https://repositorio.inpa.gov.br/handle/1/27343
Title: Bebida alcoólica fermentada a partir de pupunha (Bactris gasipaes Kunth)
Authors: Oliveira, Lilian Pantoja de
Maeda, Roberto Nobuyuki
Andrade, Jerusa de Souza
Pereira Junior, Nei
Carvalho, Sônia Maria da S
Astolfi Filho, Spartaco
Keywords: Fermentação
Saccharomyces cerevisiae
alfa amilase
glico amilase
Composição química
Análise sensorial
Issue Date: 2000
metadata.dc.publisher.meet: XVII Congresso Brasileiro de Ciência e Tecnologia de Alimentos
metadata.dc.publisher.country: Brasil
metadata.dc.relation.ispartof: Livro de Resumos do XVII Congresso Brasileiro de Ciência e Tecnologia de Alimentos, pg. 9.99
Appears in Collections:Trabalhos Apresentados em Evento

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons