Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repositorio.inpa.gov.br/handle/1/34476
Title: | Tecnologia de conservação da polpa de tucumã (Astrocaryum aculeatum G. MEY.) minimamente processada |
Authors: | Flor, Nathália S. Xisto, Glauber Jacaúna Anjos, Danielle Milene Sá dos Andrade, Jerusa de Souza |
metadata.dc.contributor.organizer: | Souza, Luiz Augusto Gomes de Silva Filho, Danilo Fernandes da César Augusto Ticona Benavente, Hiroshi Noda |
Keywords: | Arecaceae Fruticultura Polpa de fruta |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Editora do Inpa |
metadata.dc.relation.ispartof: | Ciência e tecnologia aplicada aos agrossistemas da Amazônia Central, pgs. 13 - 20 |
Appears in Collections: | Capítulo de Livro |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
This item is licensed under a Creative Commons License