Use este identificador para citar ou linkar para este item: https://repositorio.inpa.gov.br/handle/1/18732
Registro completo de metadados
Campo DCValorIdioma
dc.contributor.authorChagas, E. C.-
dc.contributor.authorVal, Adalberto Luis-
dc.date.accessioned2020-06-15T22:02:47Z-
dc.date.available2020-06-15T22:02:47Z-
dc.date.issued2006-
dc.identifier.urihttps://repositorio.inpa.gov.br/handle/1/18732-
dc.description.abstractJuveniles of tambaqui Colossoma macropomum were fed diets containing 0, 100 and 500 mg of L-ascorbic acid (AA) per kg of feed for 10 weeks. Subsequently exposed to acute hypoxia for 6 h, the animals fed with high levels of AA exhibited no changes in blood pH and plasma glucose and reduced levels of lipid peroxidation. Thus, AA-enriched diets reduce the effects of hypoxia insult on juveniles of C. macropomum. © 2000 The Authors.en
dc.language.isoenpt_BR
dc.relation.ispartofVolume 69, Número 2, Pags. 608-612pt_BR
dc.rightsRestrito*
dc.subjectDieten
dc.subjectFishen
dc.subjectHypoxiaen
dc.subjectJuvenileen
dc.subjectOrganic Aciden
dc.subjectAmazon Riveren
dc.subjectSouth Americaen
dc.subjectAnimalsiaen
dc.subjectColossoma Macropomumen
dc.subjectColossoma Marcopomumen
dc.titleAscorbic acid reduces the effects of hypoxia on the Amazon fish tambaquien
dc.typeArtigopt_BR
dc.identifier.doi10.1111/j.1095-8649.2006.01094.x-
dc.publisher.journalJournal of Fish Biologypt_BR
Aparece nas coleções:Artigos

Arquivos associados a este item:
Não existem arquivos associados a este item.


Os itens no repositório estão protegidos por copyright, com todos os direitos reservados, salvo quando é indicado o contrário.