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2016Ascorbic acid stabilityfrom lyophilized camu-camu fruit: stability and quality control of hard capsulesSalomão-oliveira, Adele; Costa, Suely de Souza; Santos, Katia Solange Cardoso Rodrigues dos; Souza, Tatiane Pereira de; Marinho, Helyde Albuquerque
2017Bioactive compounds and antioxidant activity of camu-camu (myrciaria dubia (kunth) mc vaugh) on a non-flooded land ecosystemSalomão-oliveira, Adele; Marinho, Helyde Albuquerque
2018Metabolic syndrome: Intake of Camu-Camu (Myrciaria dubia (Kunth) Mc Vaugh)Salomão-oliveira, Adele; Costa, Suely de Souza; Marinho, Helyde Albuquerque
2012Estudo químico em aromas de alguns frutos amazônicosSilva, Paula Suellen da Paz; Nunomura, Rita Cássia Saraiva; Nunomura, Sergio Massayoshi
2015Perspectiva da melhoria no teor de ácido ascorbico de Camu-Camu com material do Estado de RoraimaYuyama, Kaoru; Aguiar, Jaime Paiva Lopes; Lima, Cristinny G. B.
2016Composição Nutricional e físico-químicade Shake a base camu-camu (Myrciaria dubia) LiofilizadoMurta, Gabriela; Souza, Francisca das Chagas do Amaral; Aguiar, Jaime Paiva Lopes
pibic_inpa.pdf.jpg2011Crescimento de Mudas de Camu-camu (myrciaria Dubia (h. B. K.) Mc Vaugh) Submetidas A Diferentes Tipos de SubstratosFernandes, Brunno dos Santos
pibic_inpa.pdf.jpg2014Análise Nutricional do Suco do Camu-Camu (Myrciaria dubia) em PóAbreu, Jéssica Emilia Cunha Braga de
pibic_inpa.pdf.jpg2011Avaliação de Mudas de Camu-camu (myrciaria Dubia (h.B.K) Mcvaugh-myrtacea) Provenientes de Diferentes Acessos do Rio Javari(am) e do Rio Jamari(ro)Gama, Laís Alves da
2017Caracterização Físico-Química E Atividade Dos Antioxidantes Do Camu-Camü {myrciaria Dúbia (kunth) Mc Vaugh) In Natura E Liofilizado, Produzidos No AmazonaLopes, Tatiana