Browsing by Author Duncan, Wallice Luiz Paxiuba

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 14 of 14
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)
2015Avaliação da estabilidade da carne mecanicamente separada de aracu (Schizodon fasciatum), jaraqui (Semaprochilodus spp.) e mapará (Hypophthalmus edentatus) estocados sob congelamento.?Souza, Francisca das Chagas do Amaral; Jesus, Rogério Souza de; Aguiar, Jaime Paiva Lopes; Duncan, Wallice Luiz Paxiuba
2016Avaliação In Vitro E In Vivo Do Efeito Do Deltametrina Sobre A Atividade Da Acetilcolinesterase (Ache) Em Microsternarchus Sp. (Gymnotiformes: Hypopomidae)chaves, valesca de souza; Duncan, Wallice Luiz Paxiuba; Marcon, Jaydione Luíz; Gomes, Jose Antonio Alves
2014Avaliação leucocitária em ratos wistar alimentados com cereais preparados com frutos amazônicosLinhares, Regiane Monteiro; Silva, Johnison; Duncan, Wallice Luiz Paxiuba; Souza, Francisca das Chagas do Amaral
1995Biochemical adjustments to hypoxia by Amazon cichlids.Val, Vera Maria Fonseca Almeida e; Farias, Izeni P.; Silva, M. N.P.; Duncan, Wallice Luiz Paxiuba; Val, Adalberto Luis
2013Efeito do congelamento na composição química e perfil de aminoácidos da carne mecanicamente separada de peixes amazônicosSouza, Francisca das Chagas do Amaral; Jesus, Rogério Souza de; Duncan, Wallice Luiz Paxiuba; Aguiar, Jaime Paiva Lopes
2005Efeitos da Dieta Enriquecida com Peixes Gordurosos da Amazônia sobre a Hematologia de Ratos WistarSouza, Francisca das Chagas do Amaral; Duncan, Wallice Luiz Paxiuba; Carvalho, Rosany Piccolotto de
2017Effect of Brazil nut oil (Bertholletia excelsa HBK) on the physical, chemical, sensory and microbiological characteristics of a mayonnaise-type emulsionGuerra, Cristina Grace de Sousa; Aguiar, Jaime Paiva Lopes; Duncan, Wallice Luiz Paxiuba; Kluczkovski, Ariane Mendonça; Souza, Francisca das Chagas do Amaral
artigo-inpa.pdf.jpg2014Effect of fatty Amazon fish consumption on lipid metabolismSouza, Francisca das Chagas do Amaral; Garcia, Nadja Pinto; Sales, Rejane Souza de Aquino; Aguiar, Jaime Paiva Lopes; Duncan, Wallice Luiz Paxiuba; Carvalho, Roasany Piccolotto
2015Estabilidade da carne mecanicamente separada de Aracu (Schizodon fasciatum), Jaraqui (Semaprochilodus spp.) e Mapará (Hypophthalmus edentatus) estocados sob congelamento-TRABALHO PUBLICADO EM 2015Souza, Francisca das Chagas do Amaral; Jesus, Rogério Souza de; Aguiar, Jaime Paiva Lopes; Duncan, Wallice Luiz Paxiuba
2012Evaluation of chemical and microbiological stability of the 'minced fish' of Amazonian fishesSouza, Francisca das Chagas do Amaral; Jesus, Rogério Souza de; Duncan, Wallice Luiz Paxiuba
2017Fruit-based cereals of Amazonian palm trees reduce serum cholesterol and improve dyslipidemia in ratsDuncan, Wallice Luiz Paxiuba; Santos, Ivone Lima; Ferreira, José Carlos de Sales; Steel, Caroline Joy; Schmiele, Marcio; Aguiar, Jaime Paiva Lopes; Souza, Francisca das Chagas do Amaral
2017Fruit-based cereals of Amazonian palm trees reduce serum cholesterol and improve dyslipidemia in rats. In: 12o. Simposio Latino Americano de Ciência de Alimentos, 2017, Campinas. 12o. SLACA, 2017.Duncan, Wallice Luiz Paxiuba; Santos, Ivone Lima; Ferreira, Jose Carlos de S.; Steel, Caroline Joy; Aguiar, Jaime Paiva Lopes; Schmiele, Marcio; Souza, Francisca das Chagas do Amaral
1997Increase of anaerobic potential during growth in an Amazon cichlids, oscar (Astronotus ocellatus): enzyme levels. In: International Symposium in Biology of tropical FishesSouza, Francisca das Chagas do Amaral; Duncan, Wallice Luiz Paxiuba; Silva, Maria de Nazare Paula e; Land, Steve; Almeida-Val, Vera Maria Fonseca de
2000Scaling effects on hypoxia tolerance in the Amazon fish Astronotus ocellatus (Perciformes: Cichlidae): Contribution of tissue enzyme levelsVal, Vera Maria Fonseca Almeida e; Val, Adalberto Luis; Duncan, Wallice Luiz Paxiuba; Souza, Fabiana C A; Paula-Silva, Maria Nazaré N.; Land, Stephen C.